UIT DE MEDIA

UIT DE MEDIA

Facility management wordt nu veel professioneler aangepakt

Zorg Anders, 28 juni 2019

OPZC Rekem heeft aparte entiteiten voor technisch beheer en facilitair beheer. In totaal gaat het om 55 medewerkers. Als psychiatrisch ziekenhuis is de aanpak heel specifiek en is veiligheid  een topprioriteit. Net als in andere zorgcentra worden ook hier de bewoners veeleisender. Patiëntentevredenheid is een voortdurende uitdaging.

UZ Leuven verzorgt elke dag catering voor zowat 10.000 klanten

Zorg Anders, 28 juni 2019

De facilitaire dienst van UZ Leuven is met 845 personeelsleden flink uit de kluiten gewassen en dat is ook nodig. Catering, schoonmaak en linnengoed vallen onder de verantwoordelijkheid van diensthoofd Luc Vanhaverbeke. Duurzaamheid is één van de grote uitdagingen.

IFMA - Facility awards

IFMA 09 mei 2019

Proficiat Annelies!
In de prestigieuze zalen van Mercedes Benz vonden de 09/05/19 de Facility Awards van IFMA plaats. AZ Sint-Maarten haalde de publieksprijs binnen en is ook de favoriet van de jury en de grote winnaar voor de 'Facility Project of the Year'.  Van de vijf genomineerde projecten wist AZ Sint-Maarten zich te onderscheiden met zijn project 'Facilitaire krachten bundelen voor optimale zorgondersteuning'.  Wij feliciteeren het hele facilitaire team van AZ Sint-Maarten, dit bewijs nogmaals dat Facility Management professioneel is!      

Annelies bedankt hierbij ook al wie voor hun project gestemd heeft;

Binnenkort meer hierover.  

Catering in de Vlaamse ziekenhuizen onder de loep

FoodServices 11 april 2019

Food in Mind en Ivox deden recent onderzoek in de zorgsector naar de huidige situatie op het vlak van catering (food, beverages, enz......) en de toekomstperspectieven. 67 Vlaamse campussen participeerden aan het onderzoek, goed voor 75% van de Vlaamse ziekenhuizen.

RECENT

AANRADERS

OPROEP

Heb je een interessant artikel dat nuttig is voor de collega's?  

Mail het dan snel door naar info@hfdv.be

Copyright HFDV © All Rights Reserved

CONTACTEER ONS


   HFDV
    p/a UZ Leuven - Facilitaire dienst
    Herestraat 49

    B - 3000 Leuven

    info@hfdv.be

    +32 16 34 74 42

    BTW BE 425.687.270