UIT DE MEDIA

UIT DE MEDIA

Tijd voor een appetijtelijke werkgever

FM Magazine/december 2018 

Catering geldt als een van de basisingrediënten binnen de brede waaier facilitaire services.  Niet elk bedrijf biedt zijn werknemers catering aan, maar het aanbod eten en drank op het werk speelt wel in toenemende mate een rol in de "war for talent" en als motor voor betere prestaties op de werkvloer.

Meer grip op artificial intelligence in de zorg

FMT Gezondheidszorg/14 januari 2019

Artificial Intelligence (AI) is niet nieuw en ontwikkelt zich ongelooflijk hard.  De gezondheidssector leent zich bij uitstek voor AI vanwege de enorme hoeveelheid data.  Het rapport ‘Artificial intelligence in de zorg’ gaat in op wat AI is, toepassingen in de praktijk en welke vraagstukken dit oproept.

Onze maaltijden moeten in orde zijn

ZorgAnders 29 januari 2019

AZ Maria Middelares in Gent verhuisde in april 2015 naar een nieuwbouw en dat ging gepaard met vernieuwingen, ook in de keuken. Een belangrijk principe was dat de keuken in eigen beheer blijft.  In de vroegere keuken werkte het team met een warme lijn, nu is dat een koude lijn. Facilitair directeur, Peter Dierickx, is HFDV-lid.

Copyright © All Rights Reserved